Actueel

Nieuws

Vrolijk Pasen
31 mrt 2024 - Wij wensen u allen een vrolijk Pasen!!!


Paashaas op bezoek
28 mrt 2024 - Een week vol feestvreugde! Na Holi gevierd te hebben afgelopen zondag en maandag kwam vandaag speciaal voor ons Paasfeest de paashaas op bezoek op onze school. Vandaag naast leerzame lessen wederom met alle leerlingen genoten van lenteplezier.


Holi Phagwa
25 mrt 2024 - Laat ons vandaag de kleuren van vreugde, liefde en saamhorigheid vieren, want Holi Paghwa brengt een sprankelende gloed van geluk in onze harten. Moge deze dag overvloeien met stralende tinten die de banden van vriendschap versterken en ons omhullen in een mantel van harmonie.

 

Laat ons de lente verwelkomen met open armen en onze zorgen laten wegspoelen door de regen van kleurrijke poeders. Mogen jullie dagen gevuld zijn met de zoetheid van lachen en de warmte van genegenheid, terwijl we samen dansen op het ritme van vreugde.

 

Moge de vrolijke melodieën van Holi ons inspireren om tolerantie en begrip te omarmen, en moge de heldere kleuren ons herinneren aan de schoonheid van diversiteit en eenheid.Op deze prachtige dag van Holi Paghwa, wensen wij u allen een leven dat net zo levendig is als de regenboog en zo rijk als de kleuren die we vandaag delen. Moge jullie paden worden verlicht door het licht van geluk en voorspoed, en moge jullie harten altijd gevuld zijn met liefde en zegeningen.

 

Een stralend en kleurrijk Holi Paghwa toegewenst!


Lees meer ›