Actueel

Nieuws

Vacature groepsleerkrachten
25 nov 2021 - Vacature Groepsleerkracht Primair Onderwijs

Ben jij die warme juf of meester die zich ontfermt over het kostbaarste bezit van onze ouders en wil jij deel uitmaken van onze SHON familie dan zoeken wij jou!

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland is per direct voor onze locatie Shri Laksmi school in Amsterdam op zoek naar een gepassioneerde, enthousiaste, breed inzetbare en liefdevolle groepsleerkrachten.

 

Wie zijn wij?

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) is een onderwijsstichting met vijf basisscholen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Almere en Utrecht. Wij bieden leer -en werkplezier in een vreedzame, verrijkende en uitdagende leer -en werkomgeving. Het onderwijs op onze scholen verschilt niet van andere basisscholen in Nederland. Echter zijn onze normen en waarden gebaseerd op de universele waarden vanuit de hindoe-filosofie. Respect voor elkaar, vreedzaam en dienstbaarheid zijn voorbeelden van waarden die wij onderschrijven en delen. Iedereen is welkom op onze scholen.

 

Wie ben jij?

Jij bent in het bezit van een diploma Leerkracht Basisonderwijs PO, of een pedagogisch didactisch getuigschrift. Je biedt de kinderen een goed pedagogisch klimaat en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je bent didactisch ijzersterk en kan goed omgaan met verschillende niveaus binnen de klas. Je bent goed thuis in de digitale lesomgeving, het werken in de cloud en lesgeven met het gebruik van chromebooks. Je onderschrijft en/of bent geïnteresseerd in de hindoe normen en waarden.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een salaris conform de CAO Po en hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals een aantrekkelijke cafetariaregeling en professionaliseringmogelijkheden. Wij zetten in op een leven lang leren en zijn bereid extra te investeren in de ontwikkeling van ons personeel.

 

Ben je geïnteresseerd, mail je cv en motivatiebrief dan naar info@shrilaksmi.nl en cvb@shon.nl of bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 020-4161111 of  070-3656900.


Diwali
31 okt 2021 - Donderdag 4 november is het Diwali, het lichtjesfeest van de Hindoes. Diwali is gewijd aan Maha Laksmi, de godin van het licht, de voorspoed, het geluk, het succes, de wijsheid en de welvaart. Op deze dag is de school gesloten.

 

De avond voor Diwali, woensdag 3 november, wordt er een fakkeltocht georganiseerd. Verzamelen voor de fakkeltocht is tussen 18.30-19.00 uur, locatie Shri Laksmi school. De tocht eindigt bij de Nieuwe Stad (Luthuliplein 11), waar u tussen 19.30-22.00 kunt genieten van een cultureel en educatief programma.

 

Op vrijdag 5 november vindt er in het kader van het Diwalifeest een Laksmi puja (kerkdienst) plaats bij ons op school.

 

 

Namens het hele team van de SLS wensen wij u allen een Subh Diwali


Divali-lezing ook nieuws in Suriname
29 okt 2021 - De Surinaamse nieuwssite Waterkant.net heeft uitgebreid aandacht besteed aan de Divali-lezing door Martin Sitalsing. Klik hier om dit bericht te bekijken.