Actueel

Nieuws

Het Voorleesontbijt
25 jan 2019 - De Voorleesdagen in de groepen 1 t/m 3 is begonnen met een voorleesontbijt. De kinderen, juffen en voorleesmoeders zagen er prachtig uit in hun pyjama. Voorlezen is leuk en gezellig, maar ook belangrijk voor de leesontwikkeling van kinderen.

   


Preview foto
Nationale Voorleesdagen
15 jan 2019 - Van 23 januari tot en met 2 februari zijn de Nationale Voorleesdagen 2019. Centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het Prentenboek van het Jaar 2019 Een huis voor Harry van Leo Timmers. 

 

Afbeeldingsresultaat voor nationale voorleesdagen 2019 een huis voor harry


Preview foto
De grote vriendelijke podcast
15 jan 2019 - Een podcast van kinderboekrecensenten Bas Maliepaard en Jaap Friso. Deze podcast is in september 2018 gelanceerd. Doel van de onafhankelijke podcast is ouders, leerkrachten, mensen uit het boekenvak en andere kinderboekenliefhebbers maandelijks te informeren over en te enthousiasmeren voor de jeugdliteratuur. Jaap en Bas bespreken in elke uitzending een aantal recente boeken of opvallende zaken uit de wereld van het kinderboek en interviewen aansluitend een schrijver, illustrator, vertaler, uitgever of een ander boekenmens. http://www.degrotevriendelijkepodcast.nl/