Actueel

Nieuws

Schooljaar 2022-2023
24 aug 2022 - Op maandag 29 augustus starten wij met een nieuw schooljaar. We hopen dat iedereen heeft genoten van de zomervakantie. Wij wensen iedereen heel veel succes voor het schooljaar 2022-2023.

 

 


De waanzinnige Podcast
13 mei 2022 - Donderdag 24 maart 2020 hebben twee leerlingen van onze school, Rishaan en Akaash meegedaan aan de waanzinnige podcast van PPOZ (Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost).

 

De Waanzinnige Podcast is een podcast voor en door kinderen van 6 t/m 12 jaar over hun lievelingsboeken. In maximaal 10 minuten vertelt een kind aanstekelijk over een lievelingsboek. Ook wordt er een stukje voorgelezen. Na het luisteren zijn de jonge luisteraars zo meegesleept in het verhaal, dat één op de drie kinderen het boek wil gaan lezen.

 

https://www.dewaanzinnigepodcast.nl/

Via de bovenstaande link kunt u meer hierover lezen en de podcast beluisteren

 

 


Holi
13 mrt 2022 - Holi wordt ook wel Phagwa genoemd en in Nederland staat het festival bekend als het 'poederfeest'. Dit feest wordt gezien als een cultureel feest van eenheid in diversiteit of solidariteit. Maar ook vanuit de Hindoegeschriften heeft Holi een bijzondere betekenis. Zo is het een lentefeest, overwiningsfeest, nieuwjaarsfeest, oogstfeest en verlossingsfeest.

 

Dit jaar is het Holi feest op vrijdag 18 maart en wordt het ook bij ons op school gevierd.

 

De school sluit om 13:00 uur.

 

Wij wensen u allen een Subh Holi toe.