Actueel

Nieuws

Bezoek Tanja en Nathalie
12 okt 2021 - In het kader van de Kinderboekenweek, kregen de groepen 3 vandaag  bezoek van Tanja Jadnanansing. Tanja is lid van het dagelijks bestuur van stadsdeel Zuidoost. In gezelschap van mevr Nathalie Bremer, directeur van het Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost, is zij op dinsdag 12 oktober in de groepen 3 geweest om de aftrap te doen van de eerste actie van het PPOZO:

Elk kind een boek cadeau

Vorige week heeft de school  een boekenpakket met 20 boeken mogen ontvangen. De bedoeling is dat elke leerling een boek uitkiest en dat als cadeau krijgt. Vandaag is de doos symbolisch uitgepakt met de groepen 3 leerlingen. De leerlingen hebben genoten van het hoog bezoek in deze speciale Kinderboekenweek.


Schrijvers op bezoek
12 okt 2021 - Vrijdag 8 oktober is de schrijver Simon van der Geest bij ons langs geweest. De meiden van groep 8B hebben een gedicht voorgedragen. 

 


Navratri
03 okt 2021 - Navratri: donderdag 7 t/m donderdag 14 oktober 2021

Nawratri is een belangrijke tijd van zuivering, bezinning en spirituele reiniging. Negen dagen lang besteden de Hindoes alle aandacht aan Durga Mata die de mensheid liefde en bescherming geeft. Tijdens deze periode vasten en bidden de Hindoes. 

 

 

Namens het hele team wensen wij u allen een Subh Navratri