Groep 1A

 

BERICHTEN

02 okt 2019 - De Kinderboekenweek
Vandaag zijn de kleuters en de groepen 3 bij elkaar gekomen in het speellokaal om de Kinderboekenweek in te luiden. De juffen hebben een verhaal uitgebeeld en daarna hebben we beweging gehad op het lied: Reis mee.


23 sep 2019 - thema herfst
In week 39, 40 en 41 werken we aan het thema herfst. We gaan op speurtocht in de omgeving om zoveel mogelijk de veranderingen in de natuur waar te nemen. Het gaat om de bomen en noten, de weersverschijnselen en dieren die in de herfst waar te nemen zijn. 

 


01 sep 2019 - Thema mensen
In week 36, 37 en 38 hebben we het thema: mensen.

De kinderen doen beweegspellen en leren meer over de buitenkant en binnenkant van het lichaam. Er wordt ingegaan op overeenkomsten en verschillen tussen mensen wat betreft het uiterlijk, eigenschappen en individuele voorkeuren. Er is aandacht voor familielijnen en verschillende levensfasen. Ook de directe woon- en leefomgeving komt aan bod en andere mensen in de wereld. 


28 aug 2019 - Borre leesclub
Lezen bevordert de woordenschat en de belevingswereld van uw kind. Samen lezen is natuurlijk ook een fijn moment dat u samen heeft. Elk kind kreeg vandaag dit boekje mee.