groep 1/2

BERICHTEN

14 okt 2018 - Zingen en swingen
Zingen en swingen is een project van de gemeente Amsterdam dat talentontwikkeling stimuleert bij kinderen. Juf Thirza maakt muziek, zingt en leert ons ook ritmische bewegingen. De muziekles is om de 2 weken. 


04 okt 2018 - de kinderboekenweek
Tara's moeder heeft een prachtig boek voorgelezen. De dieren die in het verhaal voorkomen waren er ook bij.

De ouders van Kai, Rodrigo, Dua, Rajiv en Ishaan hebben ook hun bijdrage geleverd aan het welslagen van deze voorleesweek. 


01 okt 2018 - verzamelen
Onder de grote eik hebben we eikels verzameld voor onze herfst collectie.


27 sep 2018 - proefjes doen
Vandaag kregen de kleuters een inspirerende workshop van juf Radhika. Eerst een koffiefilter inkleuren en daarna lichtjes met water besprenkelen. De kinderen keken verwonderd toe hoe de door hen gebruikte kleuren zich opsplitsten in andere kleuren. Deze workshop is een voorloper van de activiteiten rondom de science week. 


23 sep 2018 - Trammelant in tandenland
Preview foto Een verzorgd gebit hoort bij een gezond leven. Trammelant in Tandenland in een project van de GGD die mondverzorging op een leuke manier onder de aandacht van de kinderen wil brengen. De leerlingen uit groep 1 kregen vrijdag een envelop mee met daarin een boek, een boekenlegger en een folder. De leerlingen uit groep 3 kregen een tandenborstelhouder mee. 


20 sep 2018 - mensen schilderen
Deze week zijn we aan de slag gegaan met het schilderen van mensfiguren. 


18 sep 2018 - hoog bezoek
Een delegatie van de Indiase ambassade heeft vandaag een bezoek gebracht aan de Shri Laksmischool. Ze zijn in gesprek geweest met de directeur en hebben een rondleiding gehad in het schoolgebouw. Ze stapten binnen in onze groep en we werden begroet met: Namaste.


14 sep 2018 - spelende spookjes
In samenhang met het thema mensen en het thema vriendschap, behorende bij de Kinderboekenweek, hebben de kinderen spelende spookjes gemaakt met houtskool. 


06 sep 2018 - Borre en de glinsterdinges
In het kader van de leesbevordering krijgt elk kind een boek mee naar huis. 

Blijf regelmatig voorlezen, uw kind zal er profijt van hebben.