Nieuws - pagina 7

Hou 'T Schoon

Hou 'T Schoon

19 september 2015 - Hou "T Schoon is een televiesieprogramma van RTL Telekids in samenwerking met de gemeente Amsterdam. Het is een programma voor de leerlingen van de basisschool van groep 5 t/m 8. Het doel ervan is om de leerlingen bewuster te maken van het zwerfafval om ons heen. In dit televisieprogramma strijden twee teams van twee verschillende wijken uit Amsterdam tegen elkaar. Onze school doet mee aan dit programma. Voor dit programma zijn er twee leerlingen uitgekozen. Deze zijn:

1. Tiago Mangal van groep 5B
2. Sanjeev Thakoer van groep 8A.

Komt u op zondag 27september naar het Flevoparkbad om ons team aan te moedigen?

Schoolgids

15 september 2015 - In de schoolgids vindt u een beschrijving van onze school. Wie zijn wij, hoe gaan we te werk en wat is onze visie? Tevens vindt u in de schoolgids informatie over het bestuur, de samenwerking met externe instanties en nog veel meer. Kortom door de schoolgids te lezen krijgt u een nog beter beeld van de Shri Laksmi School. Hieronder kunt u de schoolgids bekijken.
Download:
Schoolgids ›

Vakantie en vrijedagen schooljaar 2015-2016

13 september 2015 - Hieronder vindt u een overzicht van de vakantie en vrije dagen van dit schooljaar.
Download:
vakantie en vrije dagen ›

Het nieuwe schooljaar

08 september 2015 - Het schooljaar is weer begonnen. Fijn om iedereen weer te zien.Hopelijk heeft iedereen een heel fijne vakantie gehad en kunnen we met frisse energie weer starten. Wij wensen alle kinderen en hun ouders / verzorgers een heel fijn schooljaar toe. 
1 2 3 4 5 6 7